Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Kush jemi!

ksbeselidhja.com është një faqe jo zyrtare e Klubit Sportiv Besëlidhja Lezhë.

Faqe e krijuar për të bërë të mundur informimin e sportdashësve lezhjanë në Shqipëri dhe në mbarë botën, mbi skuadrën e tyre të zemrës. Në këtë faqe mund të gjeni lajme, histori, statistika, kuriozitete, e shumë gjëra të tjera interesante mbi ekipin e Besëlidhje, që nga themelimi i saj e deri në ditët e sotme.

I ftojmë të bashkpunojnë me ne, të gjithë ato tifozë që e njohin historinë e klubit tonë dhe që kanë deshirë të shruajnë dicka për të, në mënyrë që kjo faqe të bëhet mjeti kryesor i informacionit për tifozat lezhjanë. Nqs e keni në zemër Besëlidhjen dhe jeni të interesuar të bashkpunoniu me ne, na kontaktoni.

Për më tepër informacion: info@ksbeselidhja.com
Back To Top