Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Beselidhja kalon turin e pare


Besëlidhja - Skrapari 2 - 1

Besëlidhja: Dema, Noka, Selmani, Gjini, Buraku, Sokoli, Beqiri, Tuli (Kulli 46′), Sanaj (Pjetrushi 46′), Marku (Haxhia 46′), Babani. Trajner: V.Gjetja.
Skrapari: Caka, Kuçi, Haizi, Kërnaja, Andi Loli, Adi Loli, Taku, F.Duka, Çoçoli, Çuço (Pashako 46′), Omuri (B.Duka). Trajner: Y.Shehu.
Shënues: Taku 25′, Beqiri 27′ e 29′
Gjyqtarë: B.Batalli, D.Sala, S.Ahmeti (Shkodër)
Kartonë të verdhë: Noka, Beqiri, Kuçi

Turi i dytë i Kupës së 57-të të Shqipërisë:
(më 3 dhe 17 dhjetor)

Besëlidhja - Elbasani
Back To Top