Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

U-17: Besëlidhja ngjitet në superiore

Moshat U17: Besëlidhja ngjitet ne Kategorinë Superiore. Për kampionatin e 17 vjeçarëve, kryesuesit e grupeve janë Besëlidhja për veriun dhe Pogradeci për jugun, ndërsa për 19 vjeçarët të drejtën për të luajtur mes më të mirëve e kanë fituar Ada dhe Bilisht Sporti. Federata Shqiptare e Futbollit ka përcaktuar 20 majin (e enjte) për zhvillimin e dy finaleve në inferiore. Sfidat përkatëse do të luhen në Kamzë. Kështu, do të kemi dy finale: Besëlidhja-Pogradeci për 17 vjeçarët dhe Ada-Bilisht Sport për 19 vjeçarët. 

Back To Top