Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

U-19: Besëlidhja fiton në tavolinë kunër Skënderbeut

Disiplina ka vendosur që takimi i ekipeve U‑19 Skënderbeu - Besëlidhja, për shkak të organizimit të dobët dhe ndërprerjes së ndeshjes për shkak të hyrjes në fushë të personave të ndryshëm, i jepet në tavolinë Besëlidhjes me rezultatin 3‑0. Skënderbeu gjobitet 50.000 lekë. Ndërkohë që ndeshja kishte përfunduar mes Skënderbeut dhe Besëlidhjes kishte përfunduar me rezultatin 4-2 për vëndasit.
Back To Top