Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Vitet 70-të. Besëlidhja dhe lufta për mbijetesë

Vitet 70-të shënojnë edhe rikthimin e Besëlidhjes në Kategorinë Superiore, mbas pothujse 20 vitesh mungesë. Një periudhë jo shumë e suksesshme kjo për lezhjanët. Gjatë viteve 70-të skuadra lezhjane ka luftuar gjithmonë për të mbijetuar në Superligë, duke u rënditur gjithnjë në skuadrat e fundit të tabelës.


Statistikat


Sezoni 1970–71
1 Partizani 40
2 Dinamo 39
3 Vllaznia 34
4 Labinoti 33
5 Besa 31
6 Skënderbeu 28
7 17 Nëntori 27
8 Lokomotiva 26
9 Flamurtari 20
10 Tomori 20
11 Luftëtari 20
12 Traktori 19
13 Besëlidhja 16
14 Apolonia 11 

Sezoni 1972–73
1 Dinamo 41
2 Partizani 34
3 Besa 34
4 Vllaznia 33
5 Traktori 29
6 Flamurtari 26
7 Labinoti 24
8 Shkëndija 23
9 Luftëtari 22
10 Skënderbeu 22
11 17 Nëntori 21
12 Besëlidhja 20
13 Lokomotiva 19
14 Apolonia 16 

Sezoni 1973–74
1 Vllaznia 37
2 Partizani 35
3 Besa 30
4 Dinamo 28
5 Flamurtari 28
6 Shkëndija 26
7 Labinoti 24
8 Traktori 24
9 Skënderbeu 23
10 Lokomotiva 23
11 Naftëtari 22
12 Besëlidhja 22
13 17 Nëntori 21
14 Luftëtari 21 

Sezoni 1974–75
1 Dinamo 44
2 Vllaznia 39
3 Partizani 34
4 17 Nëntori 33
5 Labinoti 30
6 Besa 28
7 Lokomotiva 27
8 Traktori 27
9 Shkëndija 25
10 Naftëtari 25
11 Flamurtari 22
12 Skënderbeu 17
13 Besëlidhja 8
14 Punëtori 5 

Sezoni 1978–79
1 Partizani 36
2 17 Nëntori 35
3 Besa 31
4 Flamurtari 30
5 Dinamo 29
6 Labinoti 28
7 Lokomotiva 25
8 Tomori 25
9 Vllaznia 23
10 Naftëtari 23
11 Shkëndija 21
12 Luftëtari 21
13 Besëlidhja 20
14 Traktori 17

    
Back To Top