Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Merkato: Alcani, Prela tek Lushnja, Dervishi tek Besëlidhja

Dy mbrojtësit lezhjanë janë larguar nga ekipi i Besëlidhjes drejt Lushnjes, ekipi me të cilin të dy lojtarët kanë luajtur sezonin e kaluar. Ashtu si sulmuesi Rizvanolli i cili u transferua nga Besëlidhja tek Pogradeci pretendet për superligën edhe Alcani dhe Prela do të luajnë për një tjetër ekip pretendentë. Shpresa e vetmë është që Besëlidhja ti zëvëndësojë këto lojtarë më të tjërë më cilësorë. Ndërsa mesfushori lushnjar Griseld Dervishi është afruar nga Besëlidhja.

Burimi: ksbeselidhja.com
Back To Top