Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Të gjitha lëvizjet e Besëlidhjes në merkaton e janarit

K.S. Besëlidhja. Lëvizjet dhe tratativat në kohë reale për merkaton e janarit. Deri tani ekipi lezhjan ka bërë disa blerje cilësore, si portierin tiranas, Dashamir Xhika, i ardhur nga ekipi i Partizanit, mesfushorin Elton Lika dhe sulmuesin Klodi Asllani të ardhur nga Skënderbeu si dhe mesfushori lushnjar Dervishi i cili mund të konsiderohet një përforcim mjaft i mirë. Gjithashtu pranë Besëlidhjes janë afruar edhe 4 futbollistë Serbë dhe Malazez.


Merkatoja Dimrit
20-01-2011E. Lika
MbrojtesSkënderbeu Korçë
15-01-2011V. Camaj
MesfushorDecic
10-01-2011K. Asllani
MesfushorSkënderbeu Korçë
08-01-2011D. Xhika
PortierPartizani Tirana
05-01-2011Y. Mazija
MbrojtesVllaznia Shkodër
05-01-2011Stojkoviç
MesfushorMali Zi
05-01-2011Berkoviç
SulmuesMali ZiBack To Top