Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Vitet 90-të. Fillimet e krizës së futbollit lezhjanë

Vitet 90-të shënojnë edhe fillimin e krizës së futbollit lezhjanë. Janë vitet kur Nikollë Lesi bëhet president i Besëlidhjes dhe tifozeria lezhjane ëndërron. Investimet nuk mungojnë por rrezultate e skuadrës nuk janë ato që priteshin. Vetëm tre pjesëmarrje në Superligë, në sezonet 93' 94' dhe 95'.


Sezoni 1993-1994
1 Teuta 37
2 SK Tirana 33
3 Flamurtari 30
4 Vllaznia 28
5 Partizani 25
6 Dinamo 25
7 Apolonia 25
8 KS Elbasani 25
9 Albpetrol 24
10 Besëlidhja 24
11 Besa 24
12 Laçi 23
13 KS Lushnja 23
14 Sopoti 18

Sezoni 1994-1995
1 SK Tirana 44
2 Teuta 32
3 Partizani 32
4 Flamurtari 32
5 Shqiponja 31
6 Albpetrol 31
7 Shkumbini 30
8 Dinamo 30
9 Tomori 30
10 Apolonia 30
11 Vllaznia 29
12 KS Elbasani 29
13 Besëlidhja 29
14 Laçi 29
15 Besa 26
16 Iliria 16

Sezoni 1995-1996
1 SK Tirana 55
2 Teuta 54
3 Partizani 46
4 Flamurtari 45
5 Olimpik 41
6 Apolonia 37
7 Besa 35
8 Sopoti 34
9 Shkumbini 33
10 Vllaznia 32
11 Albpetrol 32
12 Laçi 31
13 KS Elbasani 31
14 Tomori 31
15 Shqiponja 31
16 Skënderbeu 31
17 Kastrioti 30
18 Besëlidhja 27 

Burimi: ksbeselidhja.com
Back To Top