Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Vitet 2000. Ulje e ngritje për Besëlidhjen

Në vitet 2000, skuadra lezhjane shënon katër pjesëmarrje në Superligë, në sezonet 2000-2001, 2001-2002, 2002-2003 dhe 2007-2008. Në sezonin 2007-2008, Besëlidhja rënditet e parafundit në rënditje e Superligës dhe bie në kategorinë e parë.


Sezoni 2000-2001
1 Vllaznia 56
2 SK Tirana 54
3 Dinamo 52
5 Bylis 42
4 Shkumbini 41 41
6 Teuta 33
7 Besëlidhja 33
8 Luftëtari 32
9 KS Lushnja 32
10 Apolonia 30
11 Flamurtari 29
12 Tomori 28
13 Besa 24
14 Skënderbeu 20


Sezoni 2001-2002
1 Dinamo 63
2 SK Tirana 62
3 Partizani 46
4 Teuta 42
5 Vllaznia 40
6 Shkumbini 33
7 KS Lushnja 31
8 Flamurtari 29
9 Apolonia 29
10 Besëlidhja 28
11 Bylis 28
12 Erzeni 28
13 Luftëtari 27
14 Tomori 25


Sezoni 2002-2003
1 SK Tirana 60
2 Vllaznia 49
3 Partizani 46
4 Teuta 40
5 Shkumbini 40
6 Dinamo 38
7 Flamurtari 36
8 KS Elbasani 36
9 Besa 36
10 KS Lushnja 35
11 Apolonia 35
12 Erzeni 24
13 Bylis 16
14 Besëlidhja 13


Sezoni 2007-2008
1 Dinamo 70
2 Partizani 65
3 Besa 56
4 Elbasani 52
5 Shkumbini 50
6 Tirana 49
7 Vllaznia 45
8 Flamurtari 44
9 Teuta 35
10 Kastrioti 35
11 Besëlidhja 34
12 Skënderbeu 11
Burimi: ksbeselidhja.com
Back To Top