Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Sondazh: Besëlidhja duhet të ngjitet në Superligë

Në sondazhin e fundit të bërë nga ksbeselidhja.com (faqja e sportdashësve lezhjanë) se ku mendoni se do të arrijë Besëlidhja në këtë sezon, pjesa më e madhe e tifozëve mendon se do të rënditet në 4 vendet e para. Ndërsa një pjesë tjetër mendojnë se ekipi lezhjanë nuk do të arrijë më shumë se zona play-off. Dhe një numër shumë i vogël tifozësh janë tepër oprimistë dhe mendojnë se Besëlidhja mund të dalë edhe kampione.

Këto janë rezultatet e sondazhit
82% - Do të rënditet në 4 vendet e para
12% - Në playoff si vedi i 5 ose 6
04% - Kampione e kategorisë së parë

Burimi: ksbesëlidhja.com
   
Back To Top