Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

FSHF vendos çmimet për fituesit e edicionit të ardhshëm 2011-2012

Komiteti Ekzekutiv i Federates Shqiptare te Futbollit ne mbledhjene tij te fundit ka vendosur edhe shperblimet te cilat do ti shperndahen fituesve ne fund te edicionit te ardhshem 2011-2012.

1. Ekipi Kampion i Kategorise Superiore pervec trofeut e medaljeve te arta do te kete si shperblim per titullin 10 milon leke te reja.

2. Ekipi fitues i Kategorise se pare do te perfitoje 3 milion leke te reja.

3. Ekipi fitues i Kategorise se Dyte do te marre 2 milion leke te reja.

4. Ekipi fitues i Kampionatit Kombetar per Femra do te kete 1 milion leke te reja.

5. Ekipi fitues i Kampionatit Kombetar te Futsall do shperblehet me 500 mije leke te reja.

6. Ekipi fitues i Kupes se Shqiperise do te perfitoje 5 milion leke te reja.

7. Ekipi fitues i trofeut "Fair Play" do te meritoje 1.5 milion leke te reja.

8. "Kepuca e Arte" apo golshenuesit e Kampionateve Kombetare do te shperblehen sipas kategorive ne te cilat marrin pjese:

a. Kategoria Superiore 200 mije leke te reja, Kategoria e Pare, e Dyte dhe Femra 100 mije leke te reja.

Burimi: FSHF
Back To Top