Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Zi Kombëtare, shtyhen kampionatet. Besëlidhja - Ada luhet të dielën

Meqënëse shteti shqiptar e ka shpallur ditë zije Kombëtare të shtunën me datë 03.12.2012, me rastin e ndarjes nga jeta të mbretit Leka Zogu i I-rë,  nderpriten të gjitha veprimtaritë futbollistike të fundjavës të cilat i organizon Federata Shqiptare e Futbollit. Në kalendarin e planifikuar të shtunën  do të zhvilloheshin të gjitha ndeshjet e Kategorise së Pare, takime të Kategorise Superiore etj., të cilat do të luhen ditën e djelë me datë 04.12.2012 sipas  emërimit dhe orarit  të paracaktuar.

Me ketë rast i gjithë komuniteti i futbollit shqiptar gjen rastin të shprehë ngushëllimet e veta për familjen mbretërore.
Burimi: FSHF
Back To Top