Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Për shkak të motit të vështirë, FSHF anulon veprimtaritë e javës

Federata Shqiptare e Futbollit duke ndjekur me vendje ngjarjet e fundit ne vendin tone te cilat per shkak te motit te keq, temperaturave te uleta dhe rreshjeve te vazhdueshme kane krijuar probleme te shumta per qytetaret ne te gjithe territorin e Shqiperise ka vendosur te anulloje te gjithe kalendarin e ndeshjeve te cilat ishin planifikuar per tu zhvilluar gjate kesaj jave. Java 17-te e Kategorise se Pare nga date 18.02.2012 eshte zhvendosur per tu luajtur me date 25.02.2012
Back To Top