Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Nuk pësojmë gol në shtëpi, por na mungojnë pikët!!!

Për fazën e dytë Besëlidhja ka pësuar vetëm një humbje në transfertë ndaj Luftëtarit kryesues, ndërsa tre transfertat e tjera ndaj Himarës, Elbasanit dhe së fundi ndaj Butrintit, janë mbyllur pa gola. Nga ana tjetër në shtëpi mbetet e pathyeshme, por kjo nuk mjafton, pasi skuadra ende nuk po merr maksimumin në çdo sfidë. Nesër ndaj Burreli duhet të fitojmë patjetër me një goleadë dhe të shpresojmë tek një hap fals i kundërshtarëve...
 
Back To Top