Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Besëlidhja drejt një fundsezoni në nivele të larta

Tani që duket se Besëlidhja e ka garantuar minimalisht vendin e katërt, forma e mirë e skuadrës na jep shpresë për ndeshjen “play out”. Ndërsa drejtuesit e klubit nuk do të pajtohen deri në fund me këtë vend në klasifikim, në ndeshjet e mbetura synohet për të kapur vendin e tretë dhe për të fituar të drejtën për t’u përballur me një kundërshtar sa më të dobët të Superligës. Por edhe për të ëndërruar tek një vend i dytë që është thuajse i pamundur duke qenë se duhet të ketë shumë kombinime rrezultatesh për tu arritur një gjë e tillë. /ksbeselidhja.com
    
Back To Top