Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Java 3: Ada - Besëlidhja 0:0. Nuka ka gola në Velipojë

Ada dhe Besëlidhja kanë ndarë nga një pikë në Velipojë, në mungesë të spektatorëve, duke firmosur një barazim të bardhë. Lezhjanët kanë tentuar të marrin maksimumin, duke ngulmuar dukshëm në pjesën e dytë, por goli nuk ka dalë në dritë.


Java 3: Ada - Besëlidhja 0:0
   
Back To Top