Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Disiplina: Noka 8 muaj pezullim nga aktiviteti dhe 250.000 lekë gjobë!

Komisioni i Disiplinës në mbledhjen e tij të radhës ka marrë në shqyrtim problemet disiplinore të konstatuara në ndeshjet e kategorive të ndryshme dhe ka vendosur: Presidenti i Besëlidhjes, Gjok Ndoka, për sulm ndaj zyrtarëve të ndeshjes, duke shkaktuar akte të dhunës, dënohet me 18 muaj pezullim nga aktiviteti dhe 250.000 lekë gjobë.
Back To Top