Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Besëlidhja drejt Kamzës, në kërkim të fitores së katërt rradhazi

Lufta për mbijetesë po bëhet çdo javë e më interesante, ku nëntë skuadra ndahen me vetëm tri pikë. Nga vendi i gjashtë e deri në të 15-in, skuadrat ndahen me vetëm tri pikë. Katër javët e fundit në Kategorinë e parë rezervojnë përplasje të shumta që do të përcaktojnë rënien nga kategoria. Në fundjavë do të luhen një sfidë direkte për mbijetesën midis Kamzës dhe Besëlidhjes. Kjo ndeshje pritet të shoqërohen me emocione të larta, por nuk përjashtohet dhe tensioni. Besëlidhja do të kërkojë fitoren e katër rradhazi, dhe të dytën në transfertë për të siguruar sa më shpejtë qëndrimin në kategorinë e parë. /ksbeselidhja
 
Back To Top