Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Hidhet shorti i edicionit 2014-2015 të Kategorisë së Parë

Ne ambjentet e Federates Shqiptare te Futbollit eshte hedhur shorti i Kategorise Superiore dhe Kategorise se Pare per Edicionin 2014-2015. Ne kete eveniment moren pjese perfaqesues te 10 klubeve me te mira te vendit tone si edhe ata te 20 skuadrave te Kategorise se Pare, te cilat jane ndare ne dy grupe A dhe B. Shorti eshte drejtuar nga Sekretari i Pergjithshem i FSHF-se Ilir Shulku dhe drejtori i Sektorit te Garave Besnik Cela. Ne fillim me terheqjen e goglave u percaktua rendi i skuadrave e me pas vendosja e tyre ne cifte duke filluar qe nga dita e pare e kampionatit e deri ne javen e fundit te tij.

 Kategoria e Parë: Grupi A - Sezoni 2014 - 2015
2015-03-04
Mamurrasi
Kat. Pare A
2015-02-28
Beselidhja
Kat. Pare A
2015-02-21
Kamza
Kat. Pare A
2015-02-14
Beselidhja
Kat. Pare A
2015-02-07
Kastrioti
Kat. Pare A
2014-12-20
Beselidhja
Kat. Pare A
2014-12-13
Veleciku
Kat. Pare A
2014-12-06
Beselidhja
Kat. Pare A
2014-11-29
Liri Ballabani
Kat. Pare A
2014-11-22
Beselidhja
Kat. Pare A
2014-11-08
Redi Maloku
Kat. Pare A
2014-11-01
Beselidhja
Kat. Pare A
2014-10-25
Besa
Kat. Pare A
2014-10-18
Beselidhja
Kat. Pare A
2014-10-04
Terbuni
Kat. Pare A
2014-09-27
Beselidhja
Kat. Pare A
2014-09-20
Ada
Kat. Pare A
2014-09-13
Beselidhja
Kat. Pare A
   
Back To Top