Mirësevini në faqen e Besëlidhjes. Për të bashkëpunuar me ne ose për informacion. Kontakt: info@ksbeselidhja.com

Java 20: Kastrioti - Besëlidhja 1-0. Vjen humbja e parë për këtë vit!

Lezhjanët munden në Krujë nga Kastrioti vendës dhe zbresin në vendin e 3-të. Por, situata në skuadër nuk duket e qetë. Ridvan Kulli duket se nuk do të jetë më trajner i skuadrës, por ka bërë të ditur se do të mbetet sërish pjesë e stafit edhe nëse nuk do të jetë në rolin e teknikut. Pas humbjes në Krujë, gjërat vështirësohen më shumë për lezhjanët.
   
Back To Top